Művészet és pszichoanalízis-podcast

A szervezők régi terve valósul meg, amikor a JAT oldalán közzétesszük a Művészet és pszichoanalízis-műhelysorozat egyes előadásairól készült hangfelvételeket.

Elsőként a 2018. november 16-án elhunyt Valachi Annára emlékezünk, aki a műhely alapítója, szerkesztője, tizenöt éven át szellemes és lelkes vezetője volt, az alábbi disputát is ő irányította.

Freud, Ferenczi és a pszichoanalízis hatása a magyar irodalomra (kerekasztal-beszélgetés, Petőfi Irodalmi Múzeum, 2006. június 16.)

Résztvevők a Ferenczi Sándor Egyesület és a József Attila Társaság tagjai:
Borgos Anna pszichológus, nőtörténész, genderkutató, Erős Ferenc szociálpszichológus, Tverdota György és Veres András irodalomtörténészek. A beszélgetést vezeti: Valachi Anna†. Hozzászólók: Mann Lajos, Paneth Gábor, Szőke György†.

A Ferenczi Sándor Egyesület, a József Attila Társaság és a Petőfi Irodalmi Múzeum közös szervezésében. A PIM felvétele. Köszönjük a résztvevőknek és a jogutódoknak a megjelenéshez való hozzájárulását!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .