Visszhang

Visszhang rovatunkat közkívánatra nyitottuk, azzal a céllal, hogy akik nem vehettek részt személyesen a Művészet és pszichoanalízis című sorozatunk sikeres előadásain, a Petőfi Irodalmi Múzeum Médiatárának felvételei alapján utólag is szem- vagy fültanúi lehessenek az elhangzottaknak.
Egyelőre az előadások hangfelvételét tesszük közkinccsé, folyamatosan bővítve rovatunk anyagát.
Egy-két estünkről videofelvétel készült, terveink szerint ezeket is hozzáférhetővé tesszük majd honlapunk látogatói számára. Azokat az előadás-szövegeket pedig, amelyek írásos anyag alapján készültek, olvasható formában is szeretnénk eljuttatni a nagyközönségnek.
Természetesen a publikáláshoz az előadók hozzájárulása szükséges – ilyenformán csak azokat a rendezvényeinket tudjuk utólag dokumentálni, amelyek közlését a szerzők engedélyezték.
Fő célunk: a maradandóság. Hogy az okos szavak ne szálljanak el, s bármikor fölidézhetők, visszakereshetők legyenek, a technika segítségével.
Köszönjük a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetőinek, hogy mindezt lehetővé tették számunkra!

1. Fülöp Márta előadása (2011)

2. Veres András előadása Rejtő Jenőről, meghallgatható itt (2015. október 16.)

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..